Tα θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λεβαδέων

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων ορίστηκε για την Παρασκευή 17 Μαϊου και ώρα 20:30, με 5 θέματα συζήτησης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ι. ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου 4η ,5η 6η 7η και 8η (Λογοδοσίας) του 2024

ΙΙ. ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης (Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Λεβαδέων)

3. Λήψη απόφασης: α) για την κήρυξη ή μη , του αναδόχου με την επωνυμία «ΕΥΡΥΘΜΟΣ – Δ. ΚΡΑΜΠΟΒΙΤΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.», ως έκπτωτου από την αριθμ. 18893/06.10.2021 σύμβαση της Ομάδας Α «Προμήθεια Σκυροδέματος», β) για την ολική ή μη κατάπτωση της εγγύησης καλής εκτέλεσης της σύμβασης και γ) για την επιβολή ή μη, του προβλεπόμενου από το άρθρο 74 του Ν. 4412/2016 , αποκλεισμού του αναδόχου από την συμμετοχή του σε διαδικασίες δημοσίων συμβάσεων.

IΙΙ. ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

4. Έγκριση παράτασης του συνολικού χρόνου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο « ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ»

5. Εφαρμογή εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Λεβαδέων στο τμήμα της οδού Διστόμου από την οδό Χρ.Παλαιολόγου έως την οδό Δελφών (Η 158-2024 Απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής).

Σχετικά